INFO

Hoe werkt de schaats4daagse?

Tijdens de schaats4daagse kun je van dinsdag 19 februari tot en met vrijdag 22 februari 2019 elke dag een door jou gekozen afstand schaatsen op de 400 meter baan. Hierbij kun je kiezen uit 4, 8,  16 of 50 km per dag. Dat zijn respectievelijk 10, 20, 40 en 125 rondjes. Er kan elke dag op twee momenten geschaatst worden, 's ochtends van 09:30 tot 12:00 uur en 's avonds van 20:00 tot 22:30 uur. Hierbij wordt aanwezigheid afgestempeld op je persoonlijke stempelkaart die je van tevoren per mail opgestuurd krijgt. Kan je één van de dagen niet? Geen probleem! Het is namelijk mogelijk om op een andere dag de dubbele afstand te schaatsen. Bij inlevering van een volle stempelkaart ontvang je aan het eind van de schaats4daagse een speciale en welverdiende medaille. 

Inschrijven

De inschrijving voor de 2e Enschedese schaats4daagse is geopend! Deelname kost €15,00 per persoon en wordt op de eerste dag betaald aan kassa op de ijsbaan. Het inschrijfgeld is inclusief entree. Vul het digitale deelnemersformulier in en wij zullen je van alle ontwikkelingen rondom de schaats4daagse op de hoogte houden. Uiterlijk een week voor aanvang van de schaats4daagse ontvang je van ons een laatste mail met alle benodigde informatie op een rij. LET OP! De inschrijving sluit een halve week  voor aanvang van de schaatsvierdaagse, op woensdag 13 februari. Wanneer je je inschrijft voor 6 februari ben je verzekerd van een leuke goodie!

Korting op schaatshuur!

Beschik je zelf niet over een paar schaatsen? Geen probleem. Het is uiteraard mogelijk schaatsen te huren op de ijsbaan. Als deelnemer van de schaats4daagse krijg je €1,- korting op de reguliere schaatshuur bij Hyro Sports, de schaatsshop die op de ijsbaan gevestigd is. Deze actie is op alle modellen van toepassing! Klik hier voor de (normale) prijzen en het volledige aanbod. 

Gratis rondeteller!

Met dank aan Hyro Sports krijgt iedere deelnemer een gratis rondeteller. Zo is je uitrusting voor de schaats4daagse helemaal compleet!

 Voorwaarden deelname schaats4daagse

  • Deelnemers van de schaats4daagse worden geacht zich aan de algemene huisregels van IJsbaan Twente te houden.
  • Deelname aan de schaats4daagse is op basis van uw naam. 
  • Restitutie van inschrijfgeld is niet mogelijk.
  • In verband met uw veiligheid is het verplicht om tijdens het schaatsen handschoenen en een muts te dragen.
  • De organisatie van de 2e Enschedese Schaats4daagse en IJsbaan Twente zijn niet verantwoordelijk voor ongelukken en/of diefstal.